Mar 21, 2012 - Mat och Bak    2 Comments

Bli min jäst

Igår smakade jag för första gången Ballerina marängsviss och Ballerina cheescake. Spänd av förväntan slet jag upp paket (låter som en dålig reklam, jag vet) och tryckte munnen full.

BLÄ!

Eller ja, inte blä egentligen. Inget fel alls, men inget speciellt heller.  Men jag tror aldrig att Pernillas bakverk hade varit varken blä eller smaklöst. Jag vet ju inte, men jag tror faktiskt inte det.

Bli min jäst

 

2 Comments

  • Ramlade in här när jag googlade på andras kommenterar till Ballerina maräng. Håller med, inte äckligt, men marängsviss? nja… Men Ballerina kladdkaka är en hit däremot. Den smakar verkligen kladdkaka :)

    • Du har helt rätt i att kladdkaka är en hit. Med ett glas kall mjölk… Mmmm!

Kommentera gärna!

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box