Mar 16, 2012 - Byggnadsvård    No Comments

Björkhaga i Gnesta

Om ni bara ger mig lite önskemål om vad det är ni vill ha här, mammabloggar, underhållning, vitsar, vackra bilder osv, så skall vi nog absolut komma överrens. Men tills ni slutar att bara titta in genom fönstret och kommer in och niger och säger Hej, så kör jag på med vad jag gillar. Har vi riktigt tur, fast det kan jag aldrig tro, så gilla ni exakt samma saker som jag.

Sååå, vart va vi nu. Jo, Björkhaga.

Ännu mera byggnadsvård. Ett underbart hus som har själ och andas historia, och nu får en andra chans. För den som vill se utförliga bilder på trä, brunmålade fönster och lager på lager av tapeter så är detta mitt i prick.

Jag älskar det, gör du?

Björkhaga

 

Kommentera gärna!

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box